Thursday, February 11, 2010

Liqa' Mahabbah GAMIS Perak - Pusat 2010

BISMILLAHWALHAMDULILLAH

Pada 7 Februari 2010 Gamis Perak
telah berjaya mengadakan Liqa’ Mahabbah 2010 atau Persidangan Meja Bulat Gamis Perak bersama Gamis Pusat bertempat di Slim River. Liqa’ ini telah dihadiri oleh beberapa orang wakil setiap kampus di seluruh Perak.


Antara agenda yang telah dilaksanakan antaranya adalah perasmian Gamis Perak oleh setiausaha agung Gamis Pusat ust. Mohd Zaki. Setelah itu, sesi Pengenalan
Gamis Pusat oleh wakil Gamis Pusat iaitu ust. Mohd Zaki, ustzh Nurul Izzatie Aziz merupakan Timbalan Pengerusi SIGMA dan ustzh. Aisyah Abu Bakar pula sebagai Timbalan Pengerusi Majlis Dakwah Kampus Nasional (MDKN). Sesi perkongsian dan soal jawab antara kedua-dua belah pihak telah memberikan input-input yang berguna kepada wakil-wakil kampus Perak selain mengetahui perkembangan program yang akan dan sedang dilaksanakan oleh Gamis Pusat.Gamis Perak mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yang sudi hadir dan seterusnya telah menjayakan program ini dengan lancar. Tidak lupa juga kepada wakil Gamis Pusat yang sanggup berkorban masa untuk bersama-sama turun padang bertemu mahasiswa kampus seluruh Perak. Semoga program sebegini dapat diteruskan lagi pada masa akan datang.

sedikit gambar kenangan sepanjang Liqa' Mahabbah.No comments:

Post a Comment

Tentang Blog Ini

My photo
Ipoh, Perak, Malaysia
GAMIS Perak merupakan singkatan kepada Gabungan Mahasiswa Negeri Perak. Ia merupakan sebuah Organisasi Bukan Kerajaan atau Non-Government Organization (N.G.O.). Keahliannya terdiri daripada Mahasiswa-Mahasiswi Islam yang ingin memperjuangkan kedaulatan Islam di negeri Perak. Ia adalah sebagai menyambung perjuangan Rasulullah S.A.W.

Janji Allah: Menang atau Syahid

Janji Allah: Menang atau Syahid
Pemergian Al-Marhum Akh Fadhiri & Akh Faizol, Semoga mereka tergolong dikalangan HambaNya yang Syahid Fi Sabilillah.